El bicibús arriba a Sant Just Desvern: xerrada informativa

Què és el bicibús?

El bicibús consisteix en un grup d’infants que es mouen amb bicicleta cap a l’escola acompanyats de persones adultes, de manera organitzada i segura. De la mateixa manera que un autobús, disposa d’un recorregut definit i uns horaris de pas (amb una aplicació per al mòbil que permet visualitzar rutes, parades, horaris i estadístiques). A més, millora l’autonomia dels infants, afavoreix la mobilitat sostenible i promou els hàbits saludables.

És, per tant, una proposta col·laborativa, en què s’hi implica la comunitat educativa. El projecte va néixer a Vic i s’han posat en marxa proves pilot a Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Gavà i Sant Julià de Vilatorta. Aviat arribarà també a Sant Just Desvern, on s’ha organitzat una xerrada informativa el 17 de febrer per explicar el projecte a la ciutadania.

Xerrada informativa del bicibús a Sant Just

Divendres, 17 de febrer, a les 18.30 h, a la sala d’actes del Centre Cívic Soledat Sans Serafini.

Més informació: info@canvisensecadena.cat

Web: bicibus.cat

Informeu-vos sobre la manera més divertida i sostenible d’anar a l’escola!