“El món orgànic” és la nova exposició del cicle Mons a l’Espai MercArt

el món orgànic

Dissabte, 4 de febrer, a les 12 h, s’inaugura l’exposició “El món orgànic”, del cicle Mons, a l’Espai MercArt, de la mà dels comissaris del projecte expositiu multidisciplinari, Laura Baringo, i Quim Deu.

“El món orgànic” veu la llum després de la gran acollida que van tenir les exposicions “El món propi”, basada en la creació individual, “El món reflex”, en què els artistes generaven vincles entre ells, i “El món utòpic”, que connectava amb els anhels personals.

Des del 4 de febrer i fins al 23 d’abril, la quarta edició de “Mons” presentarà sis artistes que exposaran diferents projectes per fer-nos pensar sobre l’entorn i la natura. A banda, es preveu que diversos centres educatius (com l’IFP Antoni Algueró, la Deutsche Schule o l’Institut de Sant Just) col·laborin en l’exposició.

Aquesta mostra coral compta amb obres dels següents artistes:

  • Annebarbe Kau
  • Luis Bisbe
  • Jessica Moroni
  • Joan Fontcuberta
  • Isabel Banal
  • Batlleiroig