Sant Just celebra el Dia de l’Orgull LGTBIQ+ amb propostes per a totes les edats

Amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBIQ+, Sant Just ha programat per les properes setmanes diferents activitats de visibilització i suport al moviment adreçades a diferents perfils i edats. Les accions s’han acordat amb persones del col·lectiu, atenent les seves demandes.

En aquesta línia, el diumenge 19 de juny es farà un concert i una classe de zumba a la plaça Camoapa.

La programació continuarà el 21 de juny, amb una “Hora del conte” a la Biblioteca Joan Margarit, en la qual es treballarà la diversitat sexual i de gènere. Durant el mes de juny, la Biblioteca també acollirà una exposició amb llibres, pel·lícules i còmics que tracten de diferents temàtiques relacionades amb la identitat de gènere i les diverses orientacions sexuals.

El 2 de juliol es farà a Mas Lluí un espectacle de titelles que trenca amb el binarisme de gènere.

Finalment, el 22 de juliol es durà a terme una activitat participativa i interactiva a l’espai públic per combatre estereotips de gènere, visibilitat les experiències i realitat de les persones LGTBIQ+, i sensibilitzar la ciutadania sobre les violències masclistes i LGTBIQ-fòbiques.