Ja podeu consultar les llistes provisionals baremades de l’Escola Bressol Marrecs per al curs 2022-2023

Escola Bressol Marrecs

Ahir, 1 de juny, es van publicar les llistes provisionals baremades de l’Escola Bressol Marrecs. S’han presentat 133 sol·licituds. Des d’avui i fins al 8 de juny es poden fer reclamacions per via telemàtica, i el 9 de juny sortiran les llistes baremades definitives.

L’Escola Bressol Marrecs té una oferta de 107 places, distribuïdes en 7 espais: tres grups d’1 a 2 anys, tres grups de 2 a 3 anys i un grup de lactants. Es poden consultar les quotes, el calendari escolar, els criteris de baremació i els passos per fer la matriculació a la pàgina web de Marrecs. A més, el portal disposa d’un simulador de preus públics que calcula quina tarifa s’aplica segons la renda i el nombre de membres de la unitat familiar.

Divendres 10 de juny, a les 12 h, es realitzarà el sorteig públic d’on sortirà el número de desempat. L’acte tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament i es podrà seguir de manera presencial (amb aforament limitat) o en directe a través del canal de YouTube.

Finalment, el 15 de juny es publicaran les llistes definitives i al dia següent començarà el període de matriculació.

D’altra banda, durant aquest mes de juny s’iniciaran les obres per a la nova escola bressol del municipi, situada a l’Avinguda de la Generalitat de Catalunya, al barri de les Basses de Sant Pere. Aquest equipament contempla una ocupació màxima de 107 infants, dividits en un grup de P0 i tres de P1 i P2. El termini d’execució de l’obra és de 9 mesos i es preveu que estigui en funcionament per al curs 2023-2024.