L’Escola Bressol Municipal Marrecs organitza tres jornades de portes obertes des d’avui fins al 28 d’abril

cartell portes obertes Marrecs

L’Escola Bressol Municipal Marrecs obre les portes a les famílies interessades en inscriure els seus fills al centre el curs 2022-2023. Les sessions es faran el avui, 25 d’abril, a les 17.30 h, el dimecres 27 d’abril, a les 9.30 h, i el dijous 28 d’abril, a les 17.30 h. L’aforament de cada jornada està limitat a 35 persones. Per assistir-hi, cal que demaneu cita prèvia al telèfon de l’escola: 93 371 46 47.

El termini de preinscripció per al curs vinent es farà telemàticament del 9 al 20 de maig de 2022, mitjançant la presentació la documentació requerida. En cas de no poder fer la preinscripció telemàtica, la podreu realitzar presencialment, amb cita prèvia, els dies 11, 17 i 19 de maig a l’Escola Bressol Municipal Marrecs.  

Les llistes provisionals baremades es publicaran l’1 de juny. El 15 de juny sortiran les llistes definitives i, tot seguit, s’iniciarà el període de matriculació. Podeu consultar els criteris de baremació i el calendari de preinscripció al document adjunt.

Per a més informació, visiteu el web de l’Escola Bressol Municipal Marrecs.