El recital poètic “En record de Joan Margarit” marca el Dia Mundial de la Poesia

Joan Margarit

Aquest diumenge 20 de març, a les 12 h, a Can Ginestar, està previst un acte en record del poeta Joan Margarit que malauradament va morir fa un any i que amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, que se celebra el dia 21 de març, serà un dels actes centrals de commemoració d’aquest dia.

L’acte es podrà seguir per streaming a través del canal youtube de la Biblioteca Joan Margarit.

Probablement, per motius de pluja, l’acte s’haurà de celebrar dins del Celler de Can Ginestar amb un aforament més reduït que si es pogués celebrar als jardins tal i com estava previst. Per aquest motiu s’ha habilitat també la Sala Isidor Cònsul i Giribet de la masia per tal de poder seguir l’acte en directe a través del canal de YouTube.

L’acte “En record de Joan Margarit” està organitzat per la Biblioteca i es tracta d’un recital poètic en el qual, a través de les vivències compartides i dels versos, l’actriu Estel Solé i el poeta Josep Ma Rodríguez faran una aproximació senzilla, íntima i emotiva de la figura d’un dels poetes més significatius de la literatura catalana recent.

A més, els músics Carles Margarit, fill del poeta, i Xavier Algans, acompanyaran l’acte amb pinzellades de música en viu.

L’acte serà presentat per la periodista i veïna de Sant Just Pepa Fernández.