Lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones avui a les 12 h davant l’Ajuntament de Sant Just

logo Sant Just Desvern 8M

L’Ajuntament de Sant Just Desvern, d’acord amb la Comissió Interna d’Igualtat, convoca la ciutadania a la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona que es farà a les 12 h, a la plaça de l’Ajuntament. 

Tot i que en l’àmbit de la igualtat de gènere s’ha avançat força, reivindicar els drets de les dones és una tasca encara necessària. I ho és perquè la igualtat d’oportunitats no està garantida en tots els àmbits i espais. Per això la complicitat de totes i tots és tan important per anar guanyant majors quotes d’igualtat en l’esfera pública i en la privada.

Amb aquest objectiu, l’Ajuntament impulsa polítiques, accions i activitats. En aquests moments s’està enllestint el III Pla Municipal de Gènere, s’està fent l’avaluació del Pla Intern d’Igualtat d’Oportunitats, la renovació del Segell d’Igualtat i s’avança en el projecte del futur espai feminista de Sant Just. 

Pel que fa a les activitats programades amb motiu del 8 de març, es poden consultar a santjust.cat.