El dimecres 15 de juliol és l’últim dia per sol·licitar els ajuts socials de l’IBI #SantJust

El dimecres, 15 de juliol, es tanca el termini per sol·licitar les ajudes socials de l’IBI, calculades sobre l’IBI de 2019. Aquest és el vuitè any consecutiu que s’atorguen aquests ajuts a persones i famílies que compleixen els requisits econòmics i socials. Actualment, hi ha una seixantena de persones i famílies beneficiàries.

La voluntat d’aquesta convocatòria és ajudar les famílies que tenen dificultats econòmiques, amb el finançament parcial de les quotes de l’Impost Sobre Béns Immobles. En poden ser beneficiàries les persones propietàries o llogateres d’un habitatge a Sant Just Desvern, que sigui la residència habitual. En el cas de les persones llogateres, han de tenir repercutit l’impost de béns immobles en el rebut de lloguer del domicili habitual.

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud en línia o de forma presencial demanant cita prèvia al 900 102 658 (de 9 a 14 h).

Podeu trobar la documentació referent a la convocatòria d’ajuts socials de l’IBI a través dels següents enllaços: