El Butlletí d’abril destaca el grau de satisfacció de la ciutadania amb els serveis i equipaments de Sant Just

Gairebé un 90% de les persones residents a Sant Just estan molt o bastant satisfetes de viure-hi. Aquesta és una de les dades que s’extreuen de l’enquesta encarregada per l’Ajuntament amb l’objectiu de conèixer l’opinió de la ciutadania sobre la situació del municipi, el grau de satisfacció amb els serveis i equipamentts municipals i la valoració de les actuacions de l’Ajuntament. S’han fet 401 entrevistes aleatòries i els resultats es reprodueixen a les primeres planes d’aquest Butlletí. 

La nova edició de la publicació municipal també destaca les persones que s’han beneficiat dels ajuts per fomentar el transport públic i la mobilitat sostenible; l’arribada de la primera fotolinera al municipi; el canvi de criteris per facilitar l’accés a l’habitatge a persones o famílies del poble amb especials necessitats d’atenció; la selecció de persones per cobrir 24 places de plans d’ocupació; les jornades de portes obertes a l’escola bressol Marrecs i la nova oferta formativa pública de l’IFP Antoni Algueró, i l’inici de les obres de remodelació de la Sala Municipal de l’Ateneu, entre d’altres notícies. 

L’homenatge al poeta Joan Margarit en el marc del Dia de la Poesia,  la programació del Dia de la Dansa el proper 29 d’abril i la presentació de l’obra guanyadora del Premi Delta de Narrativa Escrita per Dones el 21 d’abril, són també notícies que recull aquest número. 

Les planes centrals posen el focus en el conflicte bèl·lic a Ucraïna i en l’acompanyament que està fent l’Ajuntament, a través del servei de primera acollida de Serveis Socials, a les persones ucraïneses que arriben al municipi, per tal d’ajudar-les amb els tràmits i gestions que necessiten. 

L’entrevista del mes d’abril és a la Mercè Martí, pilot del primer equip 100% femení de la història del Ral·li Dakar. 

El Butlletí d’abril ja es pot consultar a través del web santjust.cat i en els propers dies es començarà a repartir per tots els domicilis de Sant Just.