La implantació dels contenidors amb obertura amb targeta a Mas Lluí, La Plana-Bellsoleig i Torreblanca, portada del Butlletí de març

Butlletí març 2022

El canvi de model de recollida de residus domiciliaris als barris de Mas Lluí, La Plana-Bellsoleig i Torreblanca és el tema principal del Butlletí del mes de març, que des d’avui ja es pot consultar a través del web santjust.cat. Aquesta setmana ha començat una campanya en aquests tres barris per tal d’informar la ciutadania de la implantació dels contenidors intel·ligents amb obertura amb targeta.

La nova edició de la publicació municipal també posa el focus en els resultats de l’enquesta realitzada al veïnat de Mas Lluí sobre els serveis que s’ofereixen al barri i els usos del futur Centre Cívic Soledat Sans i Serafini, que aquest any entrarà en funcionament. 184 persones han expressat la seva opinió a través d’aquest procés participatiu, el primer que es duu a terme a través de la plataforma Participa 311.

El Butlletí destaca també l’evolució de les obres de la promoció de pisos de lloguer públic de l’IMPSOL. Properament es publicaran les bases amb les condicions per optar-hi. Les persones que hi estiguin interessades, ja es poden inscriure al registre de sol·licitants d’HPO de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, un tràmit que pot trigar diverses setmanes i, per tant, cal iniciar amb antelació.

Altres temes inclosos en el número de març són les obres d’urbanització d’urbanització del sector Garrofers, la presentació de la XXV Miscel·lània del Centre d’Estudis Santjustencs i el 25è aniversari del Casal de Joves.

La contraportada destaca totes les activitats emmarcades en la celebració del Dia Internacional de la Dona, que tindran lloc entre el 5 i el 18 de març.

El Butlletí de març ja es pot consultar a través del web santjust.cat i en els propers dies es començarà a repartir per tots els domicilis de Sant Just.