El Butlletí d’octubre destaca els 25 anys de l’Oficina d’Atenció Ciutadana i les Festes de Tardor

El Butlletí del mes d’octubre destaca a les primeres pàgines els 25 anys de servei de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Va néixer el 13 d’octubre de 1999 amb la finalitat de millorar l’accés a la informació i l’atenció presencial, centralitzar serveis i potenciar la comunicació directa amb les persones. I en aquests any s’ha anat adequant a les noves necessitats per atendre les persones i a les normes legals del procediment administratiu.

Les noves competències de les persones membres de l’Equip de Govern després de la renuncia de la Gina Pol a la seva acta de regidora,i l’adjudicació de les obres de consolidación estructural de la masia de Can Freixes i els treballs de millora als carrers Ateneu i Església són altres notícies que poden consultar-se la publicació d’aquest mes.

El Butlletí també inclou informació dels actes que s’han organitzat per celebrar la Diada amb reconeixements a veïnat, entitats, serveis i comerç local; de projectes i activitats educative; la nova temporada de Ràdio Desvern, el nou cicle de les xerrades “Ciutats Defensores dels Drets Humans”, i les dates de les IV Jornades Feministes i de l’acte institucional contra la Violencia de Gènere.

A les pàgines centrals es recullen les diferents activitats previstes per les Festes de Tardor, que enguany se celebren del 14 al 27 d’octubre.

I l’entrevista del mes és a la exregidora Gina Pol Borràs, que salta de la política municipal a la nacional com a nova secretària de la Conselleria d’Igualtat d’Oportunitats de la Generalitat.

A les últimes pàgines del Butlletí podeu trobar les activitats i propostes organitzades per l’Ajuntament i per les entitats del poble per aquest mes d’octubre.