Portes obertes 2024 dels equipaments culturals de Sant Just

Amb el començament del nou curs, diferents equipaments culturals de Sant Just Desvern ofereixen jornades de portes obertes i activitats gratuïtes.

Durant els mesos de setembre i octubre, els centres cívics municipals, Can Ginestar, el Casal de Joves, l’Ateneu, La Vagoneta, l’espai MercArt, el Carrau Blau, l’acadèmia d’idiomes Bristol i els Tallers de Música ofereixen visites, activitats i recorreguts pels equipaments, per tal que el possible alumnat pugui conèixer els projectes dels centres.

CALENDARI DE PORTES OBERTES DELS EQUIPAMENTS CULTURALS

  • Casal de Joves, 27 de setembre, 17.30 h: Projecció del curtmetratge realitzat durant el Casal d’Estiu, classes obertes de nous cursos trimestrals, aperitiu, etc.
  • Bristol, 13 de setembre, de 17 a 18.30 h: Open Day Bristol Academy: Vine a conèixer les possibilitats que Bristol t’ofereix! En una jornada lúdica, et convidem a provar les nostres activitats gratuïtes: De 3 a 7 anys: Explore the jungle with games and activities! De 8 a 12 anys: Interactive Fun Games. A partir de 13 anys: Ask the Expert! Meet the Cambridge Professor.
  • Ateneu: 19 de setembre, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h: Portes obertes de les instal·lacions i explicació de les activitats i funcionament de l’entitat. Les persones interessades seran ateses per membres de la Junta. Si tenen interès en conèixer a fons una activitat, se’ls agendarà un dia per participar-hi.
  • Centre cívic Joan Maragall, del 30 de setembre al 6 d’octubre: sessions gratuïtes per provar els diferents tallers. Caldrà inscripció prèvia al correu de l’equipament (ccjoanmaragall@xecsantjust.cat o ccsoledatsans@xecsantjust.cat). Només en aquells tallers amb places disponibles.
  • Centre cívic Soledat Sans, del 30 de setembre al 6 d’octubre: sessions gratuïtes per provar els diferents tallers. Caldrà inscripció prèvia al correu de l’equipament (ccjoanmaragall@xecsantjust.cat o ccsoledatsans@xecsantjust.cat). Només en aquells tallers amb places disponibles.
  • Les Escoles, 17 de setembre, 18 h: jornada de portes obertes, on la consergeria mostra l’espai i els diferents serveis.
  • Centre cívic Salvador Espriu, 18 de setembre, 18 h: jornada de portes obertes, on la consergeria mostra l’espai i els diferents serveis.
  • La Vagoneta, 19 de setembre, 18 h: jornada de portes obertes, on la consergeria mostra l’espai i els diferents serveis.
  • Can Ginestar, 20 de setembre, 18 h: jornada de portes obertes, on la consergeria mostra l’espai i els diferents serveis.
  • MercArt, 26 de setembre, de 18 a 23 h: Portes obertes i visita activa dins La Nit de Sant Just al Carrer.
  • Gaudim CreanArt – Can Ginestar, 20 d’octubre, 11 h: “Com es fa un Retaule?”, a càrrec de Puri Martín, que explicarà el procés tècnic pas a pas de la construcció del retaule mitjançant les eines i materials que s’utilitzen.
  • Gaudim CreanArt – Can Ginestar, 20 d’octubre, 12 h: visita guiada per les classes d’arts plàstiques.
  • Carrau Blau – La Vagoneta, 4 i 18 de setembre, de 17 a 19 h: Es faran activitats per tal que els infants experimentin diferents tècniques i coneguin el professorat i l’espai. Es podrà pintar amb pintura fluorescent en un espai fosc; al pati hi haurà diferents espais per fer exercicis amb fang, pintura i dibuix, i dins l’aula del taller sobre la taula de llums amb plàstics de colors, es podrà fer un collage.
  • Tallers de música, 18 de setembre i 17 d’octubre, de 18 a 20 h: Tastet d’instruments: Vine a provar l’instrument que t’agradaria aprendre!