El Butlletí de setembre destaca els 100 anys de la xemeneia Sanson i els propers 50 de l’edifici Walden

El Butlletí del mes de setembre obre les primeres pàgines amb l’aniversari de la xemeneia Sanson, que acaba de fer 100 anys. A aquesta efemèride se sumarà la de l’edifici Walden-7, que l’any que ve farà 50 anys de la seva construcció. També està de festa l’Arxiu Històric, amb 35 anys d’història.

Els tres projectes de cooperació als quals es destinaran, per votació popular, 10.000 euros del pressupost municipal, l’inici del nou curs escolar amb novetats, l’aprovació del nou reglament del Camp de Futbol i l’inici del nou contracte per al manteniment de la via pública i edificis municipals són altres notícies que poden consultar-se la publicació d’aquest mes.

El Butlletí també inclou informació dels actes que s’han organitzat per celebrar la Diada amb reconeixements a veïnat, entitats, serveis i comerç local; la nova edició de La Vall Festival el 14 de setembre; així com un recull d’imatges dels actes de la Festa Major.

A les pàgines centrals es poden trobar preguntes sobre la nova taxa de residus per tal de donar resposta als dubtes més freqüents amb motiu de la posada en marxa d’aquest tribut.

I l’entrevista del mes és a l’escriptora santjustenca Irene Pujadas, que aquest estiu convertit en la primera autora catalana a publicar en la prestigiosa revista estatunidenca The New Yorker, amb el conte “Damages” (“Els desperfectes”).

A les últimes pàgines del Butlletí podeu trobar les activitats i propostes organitzades per l’Ajuntament i per les entitats del poble per aquest mes de setembre.