Concurs de decoració de balcons per la Festa Major de Sant Just

Vols participar en el concurs de decoració de balcons de la Festa Major de Sant Just Desvern 2024? Doncs ja pots començar a pensar com decoraràs el teu balcó durant aquestes festes! La decoració haurà de tenir elements blaus i/o grocs; se’n valoraran l’originalitat, la creativitat i l’esperit festiu.

A partir del dilluns 29 de juliol, les persones interessades a participar hauran d’enviar 3 fotografies del balcó guarnit al whatsapp 630 185 143 o bé a l’adreça casal@santjust.cat. Juntament amb les imatges, hauran d’adjuntar nom, contacte i ubicació del balcó, així com el color pel qual concorren (blau o groc).

Les imatges es compartiran a les xarxes socials del Casal de Joves. Un jurat es passejarà pels carrers en què hi hagi balconades guarnides per determinar el balcó guanyador. El veredicte es farà públic el dissabte 3 d’agost de 2024 en el marc del sopar de Festa Major.

El premi, que consistirà en un sopar valorat en 100 € en un restaurant de Sant Just Desvern, s’anunciarà a través de les xarxes socials del Casal de Joves: @casalsantjust.