Netegem Sant Just de pintades i grafits per millorar el paisatge urbà

Netegem Sant Just de grafits

L’Ajuntament de Sant Just Desvern posa a disposició de les persones propietàries d’edificis i/o locals del municipi un servei de neteja gratuït per tal d’eliminar pintades i/o grafits no desitjats de les parets i façanes.

Les persones que vulguin sol·licitar aquest servei, tant individualment com en l’àmbit de l’exercici de les funcions corresponents al règim jurídic de la propietat horitzontal, han d’emplenar aquest formulari amb les dades que es demanen. Les sol·licituds s’atendran per ordre d’arribada fins a esgotar el pressupost municipal destinat a aquesta acció.

Els serveis municipals es posaran en contacte amb la persona propietària per tal que signi l’autorització per poder dur a terme el servei de neteja o pintura necessari per eliminar o minimitzar les pintades i/o grafits a parets i façanes d’edificis de Sant Just Desvern.