Vota la teva escultura preferida per donar la benvinguda a Sant Just

L’Ajuntament engega un procés participatiu per decidir quina escultura donarà la benvinguda a Sant Just Desvern

Amb l’objectiu de poder gaudir d’una escultura que doni la benvinguda a Sant Just Desvern, l’Ajuntament va aprovar aquest estiu una convocatòria pública perquè diferents artistes presentessin la seva proposta.

Escultures candidates

Hi ha 5 projectes finalistes, que ara es posen a votació popular. L’escultura guanyadora es crearà i col·locarà a la rotonda de la B23 més propera a la carretera Reial, a mitjans del 2024.

Les propostes són:

  • Acollida
  • Destíinici
  • Les portes de Sant Just
  • One
  • Tòtem

Es manté l’anonimat dels i les artistes per tal de no influir en el sentit del vot.

Qui pot votar?

Poden votar totes les persones empadronades a Sant Just Desvern i majors de 16 anys. Entraran en el cens totes les persones que en data de 17 d’octubre estan empadronades al municipi i són majors de 16 anys.

Com es vota?

La ciutadania de Sant Just Desvern pot exercir el seu dret a vot telemàticament a través de la plataforma de participació ciutadana Participa 311, de la Diputació de Barcelona, a través del següent enllaç: Quina escultura t’agrada més per donar la benvinguda a Sant Just Desvern?

Primer de tot, l’usuari o usuària haurà d’enregistrar-se a la plataforma mitjançant el correu electrònic i una contrasenya. A continuació, caldrà validar l’usuari a través d’una confirmació enviada pel correu electrònic proporcionat.

Finalment, per poder exercir el dret a vot, la plataforma demanarà el DNI i la data de naixement. Un cop confirmat aquest pas, la ciutadania empadronada a Sant Just Desvern podrà donar suport a l’escultura que més li agradi.

Es pot votar diverses vegades?

No. Només es pot donar suport a una única escultura.

El vot és secret, però es pot anar consultant quines propostes estan rebent més suport.

Quina és la data límit per participar?

Les votacions estaran obertes fins diumenge 29 d’octubre, a les 15 h, just quan finalitzen les Festes de Tardor de Sant Just Desvern.

Incidències

Les persones que, tot i complir els requisits per participar en la votació, no hi puguin accedir, poden posar-se en contacte amb el servei de participació de l’Ajuntament a participacio@santjust.cat per intentar resoldre la incidència.