Dissabte 29 de juliol Dona i Empresa celebra els 10 anys amb una gala benèfica

gala dona i empresa

Dona i Empresa celebrarà els 10 anys dissabte 29 de juliol, amb una gala benèfica i una posterior festa oberta a la ciutadania al Casal de Joves, en què es reivindicarà el paper de la dona emprenedora. La festa començarà a les 20 h, i es poden comprar entrades solidàries a través del següent enllaç. Els fons recaptats durant la nit es destinaran a Sant Just Solidari.

L’associació Dona i Empresa, dedicada a la promoció i suport de la dona en l’àmbit laboral i personal, ha programat una nit de reconeixement i festa per commemorar la seva trajectòria durant aquesta dècada, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Just Desvern. Actualment ja són unes 120 sòcies.

La gala començarà a les 20 h a la Sala Utopia del Casal de Joves, amb el lliurament de premis a diferents dones de Sant Just, o estretament relacionades amb el municipi, que hagin destacat per la seva trajectòria professional o personal. Els trofeus, dissenyats per una artista local, són una representació simbòlica de l’associació i de la força i el potencial de les dones.

Hi haurà sis categories de premis:

  • Cultura
  • Investigació
  • Societat
  • Emprenedoria
  • Empresa familiar
  • Esport

A partir de les 21.30 h, a l’esplanada del casal hi haurà concerts, foodtrucks, barra de de begudes, espectacles… L’entrada a aquesta part de la festa serà lliure.

L’Ajuntament de Sant Just ha proporcionat subvencions i suport tècnic i logístic per al desenvolupament dels 10 anys de dona i empresa, que també rep subvencions per a la seva activitat ordinària.