Del 2 al 6 d’agost, Sant Just celebrarà la seva Festa Major

Ja tenim a tocar la Festa Major i tant l’Ajuntament com les entitats de Sant Just estan treballant en un programa ple d’activitats per a totes les edats i per compartir amb la família i els amics. El tret de sortida serà el 2 d’agost amb el pregó, que anirà a càrrec de la santjustenca i reconeguda jugadora de bàsquet Aina Ayuso. La Festa Major s’allargarà fins al 6 d’agost i els carrers de Sant Just gaudiran dia i nit de propostes musicals, cercaviles, concerts, espectacles familiars i moltes coses més.

Destaquem la nova ubicació de les barraques que passaran del carrer Narcís Monturiol a l’esplanada de La Bonaigua, que el sopar de festa major de dissabte 5 se celebrarà al pati de l’institut i que al mateix lloc es farà una festa infantil amb el grup infantil Xiula.

Quant als concerts, un dels plats forts és el grup 31 FAM, escollit gràcies a les opinions recollides a les entitats juvenils del poble, també tornaran les competicions entre blaus i grocs, la passejada literària, un bingo musical i com a novetat, una festa boomer.

S’editarà un llibret amb la programació dels actes de Festa Major que es farà arribar a totes les llars. També es podrà consultar a santjust.cat.