El butlletí de juliol-agost destaca l’elecció de Joan Basagañas com a alcalde de Sant Just

La constitució del nou Ajuntament, l’elecció de Joan Basagañas com a alcalde de Sant Just Desvern i el pacte de govern entre PSC i Sant Just En Comú Podem per governar en coalició obren el Butlletí corresponent als mesos de juliol i agost. També s’han recollit unes fitxes amb informació de cadascun dels regidors i regidores que conformen la corporació, així com el cartipàs i les seves responsabilitats; així com una pàgina dedicada als compromisos i eixos de treball del nou govern de coalició.

Altres articles d’aquest número són algunes millores i canvis a carrers i espais públics; els èxits i les valoracions de les temporades dels diferents clubs esportius ara que ja han tancat les seves respectives temporades; les votacions obertes per escollir l’aportació al Fons Català de Cooperació i els 10 anys de l’Espai de lliure creació Carme Malaret, entre d’altres.

L’entrevista és a la Mercè Camps, presidenta de l’associació Dona i Empresa que enguany celebra el seu 10è aniversari i està organitzant una gala pel 29 de juliol i que vol compartir amb la ciutadania.

El tema central està dedicat a diferents informacions relacionades amb l’estiu: des de les mesures que ha pres l’Ajuntament per fer front a la sequera, fins a la necessitat d’extremar precaucions per evitar incendis o els consells a seguir davant les onades de calor, com ara dirigir-se a algun dels refugis climàtics que s’han habilitat al municipi.

A l’agenda d’activitats trobareu les activitats del Festival La Vall, les activitats juvenils al Casal de Joves, les inscripcions per a l’homenatge a les parelles que facin 50 anys de casades, entre d’altres propostes.