30 de novembre, Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Avui celebrem el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, sota el lema: “La Ciutat Educadora, ciutat de pau i oportunitats”. La pau i l’educació comparteixen en molts aspectes el mateix camp semàntic: per cultivar la pau es requereix respecte, observació, aprenentatge i imaginació, com també passa amb l’educació. Són eines úniques de canvi que tenim a la nostra disposició. Les Ciutats Educadores ens comprometem a cercar, imaginar-les, i generar oportunitats i espais per créixer.

Més de 115 municipis d’11 països se sumen a la setena edició de l’#educatingcityday

Les Ciutats Educadores no només reconeixem la importància cabdal de l’educació per construir espais de canvi, sinó que a més sabem que aquest camí no es pot recórrer en solitari i les aliances són molt necessàries.

Programació d’activitats a Sant Just

Programació internacional