Publicades les llistes provisionals de la promoció d’habitatge de lloguer protegit a Mas Lluí

carrer carolina catasús mas lluí

L’AMB ha publicat a la seva pàgina web les llistes provisionals de sol·licitants admesos a la promoció d’habitatge protegit del carrer Carolina Catasús número 7, al barri de Mas Lluí. Així mateix, també hi trobareu les bases, els plànols i l’estoc d’habitatges (amb característiques i preus) de la promoció.

Es poden fer al·legacions fins al 21 de juliol. Les persones que no hagin sortit a les llistes provisionals, i creguin que compleixen tots els requisits indicats a les bases, poden presentar una al·legació a l’IMPSOL, indicant a quina llista es vol participar, a través del següent enllaç directe.

A continuació, es publicaran les llistes definitives. El sorteig dels 30 habitatges està previst per finals de setembre.

Llistes provisionals de sol·licitants admesos

Més informació: pàgina de l’AMB amb les bases i les característiques de la promoció

Telèfon de contacte de l’AMB: 93 506 95 95