La Festa Major, l’obertura de la passera i el romanent de pressupost, entre els temes més destacats del Butlletí de juliol-agost

butlletí juliol-agost 2022

El Butlletí del mes de juliol i agost destaca en portada l’obertura de la passera que connecta Mas Lluí amb el barri Sud. Actualment s’està fent un carril bici que facilitarà la connexió de tota la zona amb el nucli de Sant Just i amb el carril bici de l’avinguda Indústria i l’eix de la carretera Reial que connecta amb Barcelona per l’avinguda Diagonal. També s’estan remodelant les voreres i la calçada.

La Festa Major d’enguany, que recupera la normalitat després de dos anys de pandèmia, és un altre dels temes principals. Durant el mes de juliol s’enviarà el programa amb horaris i activitats a totes les llars del municipi. L’entrevista d’aquest número és a Jaume Plensa, pregoner de la Festa Major 2022.

Finalment, també es destaca en portada el romanent del pressupost de 2021, que servirà per reduir un 14% el deute i millorar infraestructures del municipi.

El Butlletí de juliol-agost ja es pot consultar en línia i en els propers dies es començarà a repartir per tots els domicilis de Sant Just.