La sala El Celler de Can Ginestar acull la mostra pictòrica “Món sense ombres”, d’Ernest Prat

El 30 de juny a les 18 h s’inaugura la nova exposició de la temporada a la sala El Celler de Can Ginestar.

Es tracta d’una mostra pictòrica d’Ernest Prat, obres que ha realitzat en temps de pandèmia com a procés de gestió i creixement emocional i artístic.

Algunes de les obres són representacions d’alguna cançó, d’altres volen representar emocions i d’altres estan plenes de significats concrets dedicades a persones en concret. Per tant, el fil conductor que les uneix és tot allò que li ha passat a l’artista, les seves inseguretats, passions i expectatives.

En la seva recta final, el Món Sense Ombres es converteix en un Mosaic. És en aquest punt on apareix la crítica i reflexió cap a l’entorn i la societat. El mosaic vol ser, per tant, un reflex de la societat d’avui en dia, un cúmul d’éssers que pensen de manera molt semblant però a la vegada molt diversa. El mosaic és la xarxa humana que compon el món i el centre sempre és el Jo.

L’exposició es podrà veure fins al 5 d’agost.