57 joves i estudiants de Sant Just es beneficien dels ajuts per al foment del transport públic i la mobilitat sostenible

Mobilitat targetes de transport

En breu, s’atorgaran els ajuts per al foment del transport públic i la mobilitat sostenible, als quals hi han accedit 57 estudiants i joves del municipi. Aquest programa d’ajuts comptava amb dues línies: d’una banda, l’atorgament de targetes de transport públic a persones que estiguin realitzant estudis en un altre municipi i, de l’altra, subvencionar les despeses vinculades a la compra d’una bicicleta elèctrica o patinet elèctric per a persones joves.

Dels 57 ajuts que s’atorgaran, 47 corresponen a targetes de transport públic per a persones que estudien fora del municipi, i 10 a subvencionar mitjans de transport sostenibles (9 patinets elèctrics i 1 bicicleta elèctrica). Properament, l’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones sol•licitants per comunicar-los si se’ls ha concedit l’ajut i per indicar quan i on poden recollir les targetes de transport.

Incentivar i afavorir l’ús del transport públic així com una mobilitat segura, sostenible i accessible són els objectius d’aquestes dues línies d’ajuts que ha impulsat l’Ajuntament.